1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481018 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1564522

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 2013-02-26

yngwie: Vi har en säker slutspelsplats, vi går 180 minuter utan att göra mål och hade förlorat 5 matcher irad innan vi tillslut besegrade Rögle på övertid. Trots detta så har varken headset, pennor eller sopkorgar flygit från Ulfs sida. Han är istället i princip oberörd och ursäktar sig med att dom tränat hårt och att vissa spelare som spelat kvalserien tidigare börjat slappna av. 

Jag kan inte se det på ett annat sätt än som en medveten taktik från Ulfs sida. Nästan lite trist kan jag tycka att stå på säker mark inför slutspelet och bara vänta in FBK eller Skellefteå. 

Men det kan också visa sig vara ett genidrag att vi står med friska ben i kvartsfinalen. Susse/Skröder brukar ju skärpa till sig och Starkbaum verkar kunna lyfta sig ytterligare ett snäpp i slutspel. 

Får se nu hur MoDo tänker, vill vi ha AIK eller Brynäs i slutspel? Samma med Timrå, fast där tror jag vi kommer skänka 3 poäng för att vi ska få spela derby nästa år. Slutligen Skellefteå... kommer vi lägga oss eller kriga in på målsnöret för att sända signaler att om ni väljer oss så får ni det väldigt tufft? 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Rögle BK 2013-02-26

Blake: Jag tror att SAIK kommer att välja Brynäs stenhårt om de är aktuella. Brynäs har en svajigare målvakt och färre potentiella matchvinnare. Modo har ett antal jokrar i Nagy, Skröder, Cumiskey osv. Dessutom en riktigt bra målvakt som kan stjäla matcher med starka trädet.

Brynäs har en oerhört svajjig målvaktssida, tunn backsida och inte alls lika många potentiella matchvinnare.

Dock tror jag att modo gärna vill sätta sig lite i respekt i sista matchen. Det skadar knappast att ge västerbottningarna på nönten eller i alla fall ge dem någonting att tänka på.

Kommentera