1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481353 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1566239

Sv: MoDo Hockey - Timrå IK 2013-03-02
MODOJohan: jag hade oxå fokus på kousa, tyckte som tidigare sagt oxå att han skötte sig bra, man höll andan varje gång han hade pucken men det gick bra, var väl bara vid några tillfällen han stormade upp i anfallet och blev av med pucken så Timrå fick spelvändningar.

Lehtuvori skötte sig okay men han har fortfarande ett stort negativ och det är att han medvetet aldrig vill vara först på puckarna i egen zon, han bromsar medvetet för att släppa förbi motståndarna vi sargerna, taktiken med de är oklar men gissningsvis så vill han trycka fast motståndaren vid sargen och låta en 3:e gubbe ta pucken eller så är han grymt tacklingsrädd, hur som helst så blir det aldrig bra för han o h förlorar nästan alltid pucken.

Övrigt såg påsen spelsugen ut och var mer delaktig i spelet än han varit de senaste 20 omgångarna.
Susse står still och spelar Hockey men gör mycket bra ändå.

Hela laget gör ett stort steg framåt spelmässigt och nog skulle vi avgjort vid ett flertalet tillfällen, dock är det illavarslande att vi vid ett så kraftigt spelövertag ändå släpper till frilägen å annat bakåt.

Målskyttet är lika illa som det har varit vid några tillfällen senare år och det finns nada självförtroende och en sabla massa otur, ahnelövs petning mot brynäs mellan benen på målvakten från sidan som går längs mållinjen och tar i insidan stolpen och ut är ett sådant. Varför försöker man ändå slå avgörande passningar till öppna mål när man vet att det funkar inte nu, varför inte ta enkla skott och alltid ha en gubbe på kassen vilket Modo är riktigt usla med, det är nog störta chans att en slumpuck trillar in än att man försöker passa sig in i mål.
Just say'n

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera