1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481742 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1576367

Sv: RE-building the future 2013/2014

Att en "extern sponsor" fick gå in och finansiera värvningen av Kousa berodde inte på en pressad ekonomisk situation, eller? 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014

Gustafsson: Ja inte är det utan oro man kanske kan spekulera i om Näslund främsta egenskap inte direkt är att hålla hårt i pengarna? Han har ju trotts allt spenderat större delen av sitt vuxna liv i en liga med en helt annan lönenivå. Han kanske har en tendens att punga iväg lite mkt cash när han "ser något han verkligen vill ha" ?

Fast ifos är det ju upp till Trollsås och gänget att bestämma hur mkt pengar Näslund får leka med.

Kousa var ju en idiot värvning såhär i efterhand. Skinner klass. När vi sen även har lovande juniorer som Hägg och Byström så blev det ju väldigt fel. Kousa åt ju inte en jävla massa speltid heller direkt. Hade vi gått till semi kanske man kunnat se det anorlunda. Men när vi "bara" kom till kvartsfinal var det en riktigt jävla praktmiss att värva Kousa. Efterklok =)

Kommentera

Sv: RE-building the future 2013/2014
Gustafsson: Helt otroligt att man som ekonom för ett företag kan tillåta en värvning av en spelare när man är i ekonomisk kris, att sen Modo i det läget låg mycket bra till i tabellen och inte riskerade något så känns det ju lite Leksandvarning över de hela?!
Kommentera