1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481734 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1577871

Sv: RE-building the future 2013/2014

J F K:

Riktigt nöjd med denna värvning. Oscar är som sagt en kille med ett ovanligt stort MoDo-hjärta. Sådana spelare skall inte underskattas. Han kan vara ett kaptensämne i framtiden.

Påhlssons skada kom väldigt olycklig. Han fyller 36 år och lär ju aldrig komma upp i samma skridskoåkning igen. Klart han kommer bli ovärdelig i i defensiven, i boxplay och som kapten med all sin rutin, men att jag känner ändå att det skulle behövas två nya centrar. Det vore enligt mig rätt naivt att utgå ifrån att både Bengtsson och Gunnarsson kommer klara att prestera bra i 55 omgångar.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014
Bad_Brett: Gunnarsson tycker jag allt har visat mer än tillräckligt för att ha en plats som fjärdecenter från start. På det sättet som han kom in och tog en plats under föregående säsong kan man liksom inte peta honom nedåt i hierarkin, om något så tror jag att han kommer få ta större ansvar i BP och liknande.

Bengtsson tror jag väldigt mycket på. Han har gjort det fantastiskt bra i J20 och imponerade i de få matcher han fick med A-laget, men visst fan vore han en chansning. Det måste ju jag också erkänna.

Dock är jag inte övertygad om att det verkligen vore värt att värva ytterligare en center. Vi har kvar Påhlsson, K-fop och Gunnarsson från i fjol, vi har en kille med stor potential i Bengtsson + Ritola och Önerud som har spelat center i ES tidigare. Då ser jag hellre att vi lägger allt krut på att försöka ersätta Susse, Ahnelöv och Cumiskey.
Kommentera