1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1577945

Sv: RE-building the future 2013/2014
Bad_Brett: Oavsett hur det går för honom tycker jag att Modo gör rätt i som släpper honom. Han har absolut mycket god potential, men vill ju uppenbarligen inte spela i Modo och verkar dessutom vara en bortskämd snorunge som tror sig vara en superstar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014

Gustafsson:

Fast jag tycker ändå att det är att göra saker å ting lite väl enkelt för sig. Det är lite som med sådana här personer som aldrig lyckas ha ett längre förhållande. Förklaringen är alltid "Han var för svartsjuk", "Hon ville inte satsa lika mycket som jag", "Han var för tråkig", "Hon var för slampig" etc.

MoDo har länge haft den där odrägliga inställningen "I MoDo ska man inte spela för pengar, utan för hjärta" etc. Om någon inte passar in i klubben, så är det alltid spelarens fel.

Innan någon nu skriver jag är orättvis, så vill jag vara tydlig med att detta har blivit mycket bättre sedan Markus kom in i klubben. Jag vet att han har varit otroligt noggrann med detaljerna och försökt ha regelbundna samtal med spelarna för att se till att de trivs med sin situation. Detta hårda jobb ska han hyllas för.

Men på sikt är det orimligt att detta ansvar skall läggas på en person. Det behövs ett system, som har så hög status att även de största sprättarna rättar sig efter det. Och då räcker det inte att ha coola namn på de ansvariga, utan det krävs RESULTAT.

Om Dick Axelsson gör succé i Frölunda den kommande säsongen och Ludwig Byström tar en ordinarie plats i Färjestad, då är det enligt mig, hur man än vrider och vänder på det, ett misslyckande från MoDos sida. Sedan kan hålla på och ta exempel hela dagen med hur Danielsson och Skröder fick en nytändning i MoDo etc., men jag menar ändå att det finns en förklaring till varför Färjestad lyckas få ut maximalt av problembarn som Axelsson och Umicevic.

Kommentera

Sv: RE-building the future 2013/2014
Gustafsson: Här har vi i alla fall en back som verkar sugen på att vara Modoit.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2013/2014
Gustafsson: Japp! Bye, Bye, Bysse!
Kommentera