1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481641 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1577956

Sv: RE-building the future 2013/2014

Bad_Brett: 

Du har absolut en poäng. Klubbar som FBK och Luleå verkar ha extremt uppstyrda värderingar och system som alla SKA följa, det känns helt klart som att Modo har mycket att lära i det avseendet.

Men, som du säger så är vi inte där ännu och bör således fortsatt jobba för att få in spelare med rätt attityd och inställning i högsta möjliga grad.

Uppenbarligen har det skurit sig mellan Ludde och Modo. Sedan om det beror på att Byström är "en bortskämd snorunge", att Modo är för slapphänta och inte lyckats banka in klubbens värderingar i skallen på honom eller en kombination av båda är ju egentligen av sekundär betydelse. En skiljsmässa var nog bäst för båda parter.

Men ja, skyller man allt på Ludde gör man det nog väl enkekt för sig. Det är dock svårt att vara nyanserad när en kille man trott så mycket på inte alls får den utveckling man hade hoppats på. 

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014
Gustafsson:I hyllningen av FBK kanske man ska nämna att Huselius behövde flytta till Frölunda för att blomma ut. Ibland funkar det helt enkelt inte...
Kommentera

Sv: RE-building the future 2013/2014

Gustafsson: För två år sedan var min granne i samma loge som Luddes farsa. Farsan sa på fullaste allvar att "Modo är den enda klubb som bänkar sin bästa spelare" och var vansinnig över hur Ludde som var bästa backen (bättre än Ahnelöv, Pöck och Tollefsen) var bänkad. jag tror att det bästa är att Ludde lämnar den miljön och får klara sig själv.

Kommentera