1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481654 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1596960

Sv: MoDo Hockey - HV71 131103 17.00
Berka: Adrian Kempe var absolut inte bra igår kväll. Jag var på plats och kunde roa mig med att under hela matchen vara frustrerad över att han spelade. Bara minuter in i matchen pratade vi på läktaren om hur dålig han såg ut i afton och det blev inte bättre, det är den överlägset sämsta insatsen jag sett i en Modo tröja som jag kan komma ihåg.
Det kändes oerhört märkligt eftersom jag sett honom spela helt okej senaste matcherna, att gå från det till detta, det var så enormt dåligt att det är dåligt av tränarstaben att inte ta honom av banan, förtroende kan man visa, men vad händer när det är gränslöst? Det blev pinsamt i arenan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 131103 17.00

McFire: Kan hålla med att han var en av dom sämre, framförallt gjorde han extremt dumma misstag som höll på och även kostade ett mål i röven. En konsekvens av att han är oerfaren antagligen.

Däremot tycker jag det var rätt att ändå låte han spela. Killen är 17år, han kommer göra sämre och bättre matcher. Och om han varit ensam om att vara dålig hade jag köpt en petning. Men nu var hela laget rätt kasst, förhoppningsvis lär sig Adrian att när spelet inte stämmer kan man inte pyssla med lika svåra saker som man gör när spelet funkar.

Kommentera

Sv: MoDo Hockey - HV71 131103 17.00
McFire: Nja så illa var det inte som du får det att låta, han stod som sagt för några jättemissar och i egen zon har han inte haft några större framgångar på hela säsongen, men att plocka han av banan för att han tappade några puckar och ramlade är rent löjligt, det fanns dom som var sämre.
Kommentera