1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481648 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1596985

Sv: MoDo Hockey - HV71 131103 17.00
McFire: Jo jag tycker din bedömning är felaktig, att plocka av han från spelet trots att vi redan innan posslers skada var tun på forwards är bara idioti.
Att du sen tycker Adrian var sämst får naturligtvis stå för dig men då undrar jag va du såg i Bengtsson/hedberg/öhnerud/ mm eftersom dom enligt dig var bättre?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 131103 17.00

Berka: Tror du att du har någon större fördel av din pojklags hockey från -80 talet när du analyserar dagens Modo menar du? ;)

En hel del saker, men det primära här är att när spelet Modo vill spela inte fungerar, såsom igår, så faller det tillbaka på individuell skicklighet. Det lyser igenom extremt tydligt hur mycket kvalité vissa spelare har och andra inte har. Bengtsson/hedberg/öhnerud/ är samtliga ljusår före Adrian Kempe på i stort sett alla viktiga punkter som hockeyspelare, många faller in under ordet "rutin". Samtliga var bättre på skridskorna men framförallt och absolut viktigast, samtliga var tryggare med pucken, mycket spelskickligare helt enkelt.
Jag har i min bedömning ingen som helst hänsyn till att Kempe är yngre än övriga här utan bedömer honom på samma premisser, som en A-lags spelare i Modo.

Jag har nu kommit på någonting att "jämföra" med när jag tänker på hur dåligt han spelade, Henrik Samuelssons sämsta insatser.

Så tycker jag som sagt om hans match igår, samtidigt som du tycker att han var bra. Skilda världar :)

Kommentera