1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481643 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1596995

Sv: MoDo Hockey - HV71 131103 17.00

J F K:

Att skicka hit och dit grundat på prestationen i en match känns förhastat. Det har hänt mycket för killen i höst och han liksom många andra har gått på max en längre tid. Att då bli nedskickad efter en svagare insats skapar bara osäkerhet. 

Låt killen få landa i det här och ta nya tag efter landslagsuppehållet. 

Hur tänker du då du tycker att det var bara knoppen dom var trött i JFK?

Personligen såg jag stor skillnad i skridskoåkningen jämfört med de senaste vinstmatcherna, extra tydligt var det i spelet utan puck och hemjobben att spelarna inte orkade trycka på det lilla extra för att jobba sig ikapp.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - HV71 131103 17.00

Sawchuk: Nej, man ska absolut inte bänka dem för att de gjort en mindre bra insats, men det kan ändå vara bra för konkurrensen och för att inspirera de övriga om man roterar lite på de som inte är helt givna (såsom Possler och Hedberg). Min erfarenhet är att juniorer brukar gå väldigt mycket upp och ned i prestationen under en säsong.

Jag tyckte både knopp och kropp verkade trötta. Oftast brukar det vara knoppen som är klart mest trött efter hårt matchande och därför min kommentar. Det var oerhört många konstiga beslut där ute. Sedan kan det också smugit in sig en viss säkerhet i att man spelat så bra och vunnit så mycket. Jag tror att AF är duktig på att hålla spelarna på jorden, men nog kan det varit en del - omedveten - underskattning.

Redigerad kommentar

Kommentera