1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1601153

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14
Vad håller sockan på med?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14

Berka: Forsberg har en svag dag idag tyvärr och verkar ha tappat självförtroendet mer och mer för varje mål. Med en vakt på topp är jag övertygad om att SkAIK inte haft ledningen ens. Men skitsamma, ni har två riktigt bra vakter som har lite kvar att lära och stabilisera och en halv serie på att utbilda dem färdiga till slutspelet.

Synd att det blev 6-2 på sådant långskott när Forsberg hade helt fri sikt. SkAIK hade ju haft nästan 10 PP mot MooDoo under säsongen utan att måla. Med hänsyn till MooDoos exemplariska boxplay vore det säkert en god idé att spela ännu tuffare mot SkAIK och ta att det blir fler utvisningar åt båda håll.

Så bra toppar som MooDoo har borde det vara definitivt möjligt att skapa ett fint PP och med ett fungerande sådant har ni alla verktyg att plocka Schtaan. Men ni måste ha flytet att vakterna toppar i de matcherna förstås. 

Nåväl. Bara att bryta ihop och komma igen. Dagens underhållning är nog över, SkAIK skickar nog inte Bert till PK:n, det blir nog målvaktstränaren, eller SkAIKs ansvarige för att linda tejp på klubborna.

Kommentera

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14
Berka: ähh han har en dålig dag på jobbet, idag utmanade vi Skellefteå spelmässigt! Det tar vi med oss!
Kommentera