1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481543 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1601159

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14

NuMo: Du måste ju ta i beaktande att när saik gör sitt 5:e mål så ger Modo upp, innan det är det jämt. Modo skulle ha haft minst 5 PP till och då kanske matchen sett anolunda ut. 

saik är inte så bra som siffrorna visar och sen har dom skador i massor och spelat mycket på slutet vilket Modo bör ha utnyttjat bättre. Denna matchen skall Modo vinna men anders fågelholken i båset skall nog ha en hårtork själv som coachar laget åt hellvete fel i denna match.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14

Berka: Jo, om vi räknar in alla parametrar så kunde vi faktiskt ha vunnit.

Tre mål borde inte ha blivit, men ett dömdes ju bort felaktigt, enligt mig.

Då hade de bara gjort tre alltså.

Sen hade vi haft några utvisningar med oss, men med tanke på vår usla statistik i den spelformen så är ju chansen att vi skulle ha gjort ett mål på de chanserna minimal. Men man vet ju aldrig.

Fast jag tycker SAIK var bättre hela matchen, inte bara när luften gått ur.

Kommentera

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14

Berka: Att Nylander är kvar är ett underbetyg till coachstaben. Killen tillför ingenting förutom kanske i PP. Resten av tiden är han yr och en gigatisk säkerhetsrisk. Det blir till slut en klar seger för de har flytet vi inte har. De har en målvakt som tar det mesta han ska ta, när vår målvakt släpper in flera billiga.

Sedan tycker jag inte utvisningar avgör, men det är helt sinnessjukt att de klarar sig från hakning hela tiden. Det finns inte ett enda lag i hela serien, kanske med undanta för FBK som hakar så in i h-vete mycket, men SAIK slipper de utvisningarna. Trist absolut, men när Sockan var så ihålig hade det inte spelat någon roll idag.

Kommentera