1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1601363

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14
Dexter : Det var inte den bästa matchen för säsongen men väl en av de bättre, 6-2speglar inte matchbilden alls tycker jag.
Saik får ofta tidiga skitmål och det är klart att man i modos lag ramlar ihop lite när man är supertaggad åsså går saik å får ett jätteskitmål igen som vanligt.
Sen var sockan rent av dålig igår och hade han spelar på normal nivå så hade det nog kunnat slutat hur som helst.

Men visst är saik ett spöke, igår med minimalt med vila innan, några spelare borta samt ytterligare 2 bortfall under matchen så tycker jag att vi borde slagit saik för så jävla bra är dom inte men det studsar verkligen Saik's väg i det mesta samt att dom otroligt sällan får utvisningar emot sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14

Berka: Jo nog går det sAIKs väg, visst är de bra, men MoDo's båda målisar har de 2 senaste mötena gjort för mkt blunders för att kunna vinna en sån här match.

Sen saknar ju MoDo HELT ett fungerande pp, när ska det komma? O inga som står framför mål o bökar ala Wernblom, endast Skröder kan stå å ta en fajt där framme, borde inte tex TJ H kunna böka på framför målet? Alla åker runt o bakom mål, svårt få igenom nåt då? Kan månne Gunno ta denna roll framöver?

Nä, ett antal medstudsar o flaxmål mot AIK skulle kunna ändra på allt, o få Bert gråta floder igen. 

Kommentera