1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1601438

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14
Berka: Vette fan om jag vill påstå att våra två första är lika bra som deras... Vi har ju inte haft en klar 1a lina på hela säsongen princip? Detta medans SAIK har: Holloway, Möller, Lindström, Bellemare, Ericsson och Arvidsson. Framförallt de tre första är ju mer produktiv än någon av våra spelare...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Skellefteå 13-14

Monno: Jag håller med om Möller och Lindström som håller en klass vi inte når upp till på något sätt. Båda två har lite för begränsat spelsinne för att platsa i NHL, men resten av deras skills är lysande.

Jag har tidigare skrivit samma sak som Berka vad gäller spelet, dvs att vi spelar på samma sätt som SAIK men klarar i dagsläget inte av att hantera farten lika bra.

Jag har inget problem med att Forsberg gör gå mål mot SAIK bara han som sin vana trogen håller tätt bakåt. Matchen hemma som slutade 0-3 var inte problemet defensiven, utan att vi helt enkelt saknade någon eller några som kunde göra det lilla extra och skapa chanser. Vi hade behövt Possler och Nordgren. Det jag framförallt tyckte mig sakna var Cumiskey följa med i anfallen och skapa 3-2 eller 2-1lägen eller att Hensick kunnat slå de fantastiska passningar man förväntar sig att han har kapacitet till.

Kommentera