1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480381 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1604277

Sv: Modo - Leksand

Carl Lejonkräk: Samtidigt blir det väldigt orättvist mot de som köpt biljetter. Nästa säsong när man ska teckna upp sig för ett årskort kanske man istället väntar för att hoppas på gratisbiljetter. Nej, det är ingen bra idé.

Problemet om jag inte läst årsrapporterna fel är att det är Källström som redovisade logernas inkomster över ett år, istället för över tre år som avgiften betalades för. Därmed fick man väldigt hög omsättning år ett, vilket man fick betala skatt för. År två och tre kom betydligt mindre inkomster från logena.

Nu klagade Öviks värsta gnällkärring - Jarl Strömbäck - kommunen igår om att det var minsann ordning när Källström styrde skutan, när det alltså i realiteten snarare var absolut tvärtom. I våras skickades VD Trollsås iväg för att han inte klarade av att sköta ekonomin, men att man nu tagit in Börje för att han är duktig på precis det. Trots det gnäller Strömbäck på Modos nuvarande ledning (som vi omöjligen kan bedöma i och med att de hittills inte kommit fram uppgifter).

Det säger lite om kompetensen hos Jarl Strömbäck...

Finga man önska något i jul så vore det att skicka honom och hans gnällkollega Rönnbäck (från Sundsvall som gnäller någonting oerhört i ortstidningen) på en permanent resa till andra sidan jordklotet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Leksand
J F K: Fast å andra sidan så vräker ju Modo ut gratisbiljetter idag bland annat till gymnasieskolor. Rätt väg att gå för att fylla arenor i Sverige är, vilket jag är helt övertygad om att sänka priserna men det är ju en annan debatt kanske.
Kommentera