1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480204 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1607490

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Nu tog det ju inte så lång tid innan dom gjorde en pudel och ändrade sig helt.

Undra om nån ringde dom och isf vem. ;-)



Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Salle: Vi snackar ingen liten pudelfrilla här inte. En sak som gör mig både fundersam men mest av allt kritisk är detta Jag citerar:

"– Jag vill förtydliga vår ståndpunkt. Vi tar helt avstånd från bengaler och pyroteknik i samband med matchresor. Medlemmar av Lumberjacks ska inte syssla med sådant, säger Jimmy Svensson, ordförande.

Bengaleldning i samband med Lumberjacks supporterresor ska upphöra är beskedet från ordförande.

Lumberjacks vill däremot inte gå så långt som att stänga av medlemmar som ertappas med pyroteknik från framtida resor och arrangemang med supporterklubben. Men om man ertappar sina medlemmar med bengaler i arenorna så åker man ut.

– Vi tar som sagt helt avstånd från pyroteknik, men som jag sa tidigare så är vi inga poliser. Vi hoppas att medlemmarna kommer respektera vårt beslut, säger Jimmy Svensson."

Motsägelsefullt så det räcker här må jag då säga. Och det leder snarare till ytterligare funderingar om var man egentligen står än att det bringar någon klarhet alls vad gäller supporterklubbens ståndpunkt i bengalfrågan. 

Får man ta med sig bengaler på resorna, var nånstans är det tänkt att dessa ska användas? Sen så vill man inte vara poliser säger man. Nähä, men är det inte ganska mycket av den rollen man måste ta på sig som researrangör vare sig man vill det eller inte när det är såna här saker som försiggår? Här har vi ju dessutom en sak till. När man kommer som gäst till en annan arena så vill det väl till att man beter sig därefter. Nej, jag menar inte att man behöver vara guds bästa barn på läktaren vad gäller ramsor och annat, inte alls. Det jag menade var att man vackert får acceptera de regler som gäller. Punkt!

Snorungar finns det i de allra flesta supportersektioner, men det finns alltid ett "regelverk" som dessa ska falla in under och vackert acceptera, annars är det färdigåkt på framtida resor.

Reglerna dras väl vid varje resa så att alla får ta del av dom, det tar jag för givet?

Här har vi polisrollen igen, eller gemene mans ansvarstagande och vilja att se till gruppens och situationens bästa. Alltså, att man törs säga till om man ser nåt hända som inte är ok. Här gäller det att stämma i bäcken och ta sitt ansvar som "äldre och mer resvan" supporter. Själv skulle jag inte tvivla en enda sekund om jag skulle se nån försöka smussla med sig nåt otillbörligt ur bussen eller liknande.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera