1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480946 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1608019

Sv: RE-building the future 2013/2014
Berka: Jag säger att Modo brukar vara snabba. Nu var det en Ryss, men Modo är nog fortfarande relativt snabba i handläggningen kontra andra klubbar. Speciellt när vi är nära kvalserien och desperata...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014
J F K: Fast du kanske inte tyckte det var någon fara så låt mig då klargöra min syn.
AIK var i princip redan avsågade så de enda kvalseriehot som fanns var Örebro på 11:e plats, eftersom Modo innan Örebro mötet hade förlorat 9/12 matcher och Örebro 7/12 så formen var något bättre för Örebro sett till de 12 senaste matcherna (tog 12 för att det är 12 lag i serien) så skulle mötet kunna innebära 7 eller 13 poängs skillnad. Att Modo redan hade en av seriens sämsta hemmafacit så skulle en förlust mot en bottengäng innebära mer än bara 7 poängs skillnad, man skulle börja halka farligt nära kvalstrecket och man skulle kliva djupare i svackan och vara ännu osäkrare i fjällräven som skall vara den Borg man skall kunna vinna i när det blåser utav hellvete, dessutom skulle Örebro få vittring och vi vet vad desperata lag som får ett finger kan göra,så ja jag var lätt orolig INNAN match men eftersom vi utökade till 13 poäng så kunde man avfärda hotet och nu ytterligare en 3 poängare mot seriens gigant på bortais så skulle jag säga att kvalserien är 5% eller mindre.

Nu förstår du hur jag tänkte när jag skrev det inlägget som du hakar upp dig på!
Kommentera

Sv: RE-building the future 2013/2014
J F K: Nä Modo är inte speciellt snabba, inte denna gången heller, ursäkter eller ej.
Jaså är Modo desperata?! Konstigt jag har hela tiden hört att man inte ens tänkte ersätta hensick (som för övrigt var riktigt bra enligt dig fast hela Hockeysverige + modos ledning tyckte tvärtom) om man inte hittade något som verkligen kunde passa så desperat har man aldrig varit denna säsong.
Däremot verkar du vara de då du drar upp kvalserien TROTS att jag då det var aktuellt hade helt rätt?!
Kommentera