1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480927 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1608061

Sv: RE-building the future 2013/2014
J F K: Varför skulle det vara negativt att tillrättavisa någon bara för att denne inte besitter samma kunskaper, sen finns det naturligtvis bättre sätt att göra det på men tål man inte att någon annan som har bättre kunskaper avfärdar ens teorier så bör man kanske hålla sig ifrån ett forum?!
Jag har ganska höga tankar om mig i en del jag skriver annars skulle jag för det första hålla truten och för det andra inte gå in i en diskussion och lägga fram massa argument ellerhur?!

Min erfarenhet av dig är att du ALLTID har synpunkter där du alltid har en egen liten väg hur dum den än må vara och dessutom så har du sällan eller aldrig fel utan du hittar på nån ursäkt bara som du hoppas man skall köpa! vad gör dig mer berättigad att kritisera mig eller andra?!

Och nä jag hade inte räknat med att du skulle revidera din analys, då faller ju ditt luftslott till marken.

Nu kan vi lägga denna diskussion åt sidan för vi kommer inte längre, och det viktiga är ju inte hur nära vi ev var kvalserien utan hur långt vi kan gå i ett ev slutspel.

Edit: Hensick har 1+3 och -3 på dom 4 första matcherna
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014

Berka:

Egentligen tycker jag att det är rätt fantastiskt att Hensick, trots att han såg ut att vara helt under isen, producerade så pass mycket poäng. Näst flest assist, femte bästa poängsnittet (efter Possler, Cumiskey, Ritola, Skröder) och enbart två utvisningsminuter.

Det är lätt att glömma bort att han har producerat bättre än spelare som Tambellini och Kempe - två spelare som inte har fått i närheten av så mycket kritik trots att de också är värvade för att producera.

Sedan håller jag med om att det var sorgligt att se hans bedrövliga fysiska status. Vem vet hur bra han hade varit om han hade skött träningen ordentligt?

Till sist, utan att lägga mig i er dispyt, är min uppfattning snarast att det är du som tycker om att gå mot strömmen åsiktsmässigt. Du hävdar år efter år att Skröder är helt värdelös, trots att han fortsätter vara MoDos bästa forward. Det tycker jag är att sticka ut hakan.

Kommentera