1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1608064

Sv: RE-building the future 2013/2014

Berka:

Egentligen tycker jag att det är rätt fantastiskt att Hensick, trots att han såg ut att vara helt under isen, producerade så pass mycket poäng. Näst flest assist, femte bästa poängsnittet (efter Possler, Cumiskey, Ritola, Skröder) och enbart två utvisningsminuter.

Det är lätt att glömma bort att han har producerat bättre än spelare som Tambellini och Kempe - två spelare som inte har fått i närheten av så mycket kritik trots att de också är värvade för att producera.

Sedan håller jag med om att det var sorgligt att se hans bedrövliga fysiska status. Vem vet hur bra han hade varit om han hade skött träningen ordentligt?

Till sist, utan att lägga mig i er dispyt, är min uppfattning snarast att det är du som tycker om att gå mot strömmen åsiktsmässigt. Du hävdar år efter år att Skröder är helt värdelös, trots att han fortsätter vara MoDos bästa forward. Det tycker jag är att sticka ut hakan.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014
Bad_Brett: Avd skröder så har han inte varit bästa forward i år eller de 3 senaste heller, bara för att han stannar på mycke poäng så är man inte bäst i min bok.
Tyvärr krediteras bara poänggörare å lyfts som bästa spelare medans tex kfop som gör mindre poäng kan vara viktigare för laget (detta var endast ett exempel)

Men jag håller med om att han ständigt förvånar mig, från att se ut att vara sjuk å 90 år gammal till att ändå rycka upp sig (visserligen 25 omgångar in i serien varje år) och spurta in riktigt bra med poäng å hamna i topp av poängligan.

Sen hensick värvades ju som stor poängmakare men misslyckades, Kempe mfl skall oxå leverera men knappast i samma förväntade utsträckning som TJ därför blir ju kraven på dessa automatiskt mindre. Samme värvades som en potentiell storstjärna och gjorde 4 ass första säsongen men eftersom han värvades för att vara en defensiv specialist där produktionsförväntningarna inte var höga alls därför fick han heller inte mycke ris när man summerade säsongen poängmässigt. Den dagen Kristian Forsberg och Peter Öberg börjar spela dåligt i Box och släppa in kassar bakåt i 5 mot 5 så kan deras tid i Modo vara över oxå.

Vill bara peka på skillnaden mellan förväntningar och prestation i förhållande till olika spelare.

Men som sagt, jag tror vi har fått säga vad vi ville ha sagt så vi bör kanske lägga krutet att blicka framåt nu?!
Kommentera