1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1608070

Sv: RE-building the future 2013/2014
Bad_Brett: Avd skröder så har han inte varit bästa forward i år eller de 3 senaste heller, bara för att han stannar på mycke poäng så är man inte bäst i min bok.
Tyvärr krediteras bara poänggörare å lyfts som bästa spelare medans tex kfop som gör mindre poäng kan vara viktigare för laget (detta var endast ett exempel)

Men jag håller med om att han ständigt förvånar mig, från att se ut att vara sjuk å 90 år gammal till att ändå rycka upp sig (visserligen 25 omgångar in i serien varje år) och spurta in riktigt bra med poäng å hamna i topp av poängligan.

Sen hensick värvades ju som stor poängmakare men misslyckades, Kempe mfl skall oxå leverera men knappast i samma förväntade utsträckning som TJ därför blir ju kraven på dessa automatiskt mindre. Samme värvades som en potentiell storstjärna och gjorde 4 ass första säsongen men eftersom han värvades för att vara en defensiv specialist där produktionsförväntningarna inte var höga alls därför fick han heller inte mycke ris när man summerade säsongen poängmässigt. Den dagen Kristian Forsberg och Peter Öberg börjar spela dåligt i Box och släppa in kassar bakåt i 5 mot 5 så kan deras tid i Modo vara över oxå.

Vill bara peka på skillnaden mellan förväntningar och prestation i förhållande till olika spelare.

Men som sagt, jag tror vi har fått säga vad vi ville ha sagt så vi bör kanske lägga krutet att blicka framåt nu?!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014

Berka: Bortsett från poängen, vilket iofs är varför Skröder är här, så tycker jag Skröder varit bra i år. Gubben har trotts allt bäst +/- i laget.

Sen spelar ju Skröder betydligt mindre i år än tidigare. Och jag tror det är helt enligt planen att han ska ha en mindre roll i laget. Det funkar ju inte att vi ska ha samma poängkung i 7år. Han var ju inte jätte ung när han kom hit heller.

Tycker dock Skröder klarar av en mindre roll bra och skulle inte alls göra bort sig som en ren bulldozer som förstör. Vi vet även sen tidigare år att han är duktig i BP, än om Susse såklart var till hjälp där. I år har han spelat totalt 2min i BP bara.

Sen är han inte så jäkla seg på grillorna, bara han vill. :P

Summa av kardemumman är att jag inte alls är särskillt negativ till en förlängning med Skröder. Handlar som vanligt om vad han kräver i lön dock. Än fast han kanske blir poängbäst i år igen så är det ju ett underbetyg till andra ledande spelare mer än ett + till Skröder. Han bör inte få en poängkungs lön.

Kommentera