1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1608075

Sv: RE-building the future 2013/2014

Berka: Bortsett från poängen, vilket iofs är varför Skröder är här, så tycker jag Skröder varit bra i år. Gubben har trotts allt bäst +/- i laget.

Sen spelar ju Skröder betydligt mindre i år än tidigare. Och jag tror det är helt enligt planen att han ska ha en mindre roll i laget. Det funkar ju inte att vi ska ha samma poängkung i 7år. Han var ju inte jätte ung när han kom hit heller.

Tycker dock Skröder klarar av en mindre roll bra och skulle inte alls göra bort sig som en ren bulldozer som förstör. Vi vet även sen tidigare år att han är duktig i BP, än om Susse såklart var till hjälp där. I år har han spelat totalt 2min i BP bara.

Sen är han inte så jäkla seg på grillorna, bara han vill. :P

Summa av kardemumman är att jag inte alls är särskillt negativ till en förlängning med Skröder. Handlar som vanligt om vad han kräver i lön dock. Än fast han kanske blir poängbäst i år igen så är det ju ett underbetyg till andra ledande spelare mer än ett + till Skröder. Han bör inte få en poängkungs lön.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014
Monno: Håller med, skröder gör sitt jobb och har en klart bättre säsong denna än ifjol då jag faktiskt trodde att han skulle göra en Werner å lägga av.
Sålänge skröder har den energi han har idag så hoppas jag man fortsätter att ge han kontrakt för han är riktigt bra i den roll han har.
Kommentera