1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480148 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1608492

Sv: RE-building the future 2013/2014
J F K: Om vi snackar HV så fattade inte jag varför man inte vågade satsa på några junisar, dom hade ju en oerhört stark j20 trupp förra säsongen och ingen släpptes upp i A-laget å när skutan gick på sank värvade man sönder budgeten fullständigt.
Det är ju aldrig klart att en ungdomsakademi ger bra spelare men om man scoutar bra ungdomar å får dom till sin akademi/gymnasium så ökar ju chanserna att man får ut kvalitativa spelare, allt hänger liksom ihop, en bra scout hittar guldkorn, en bra akademi utbildar sina guldkorn till talanger och bra tränare utvecklar sina talanger till stjärnor.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014
Berka: I HVs fall är frågan hur mycket man kan kritisera VD och resten av de som sätter budgeten för att tränaren inte vågar/vill satsa på ungdomar. Nu var Anders Forsberg ett medvetet val för att han är erkänt bra med yngre spelare, men hur många andra tränare skulle våga spela juniorer om säsongen börjar jättetungt? En tränare accepterar knappast att ledningen ställer krav på vilka spelare han ska spela...
Kommentera