1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480363 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1610889

Sv: Örebro HK - MODO Hockey 2014-02-04

mattias - 74: Den stora frågan är ju om det är MoDo som misslyckats kapitalt med att få ut potentialen ur alla dessa Leksandsspelare, eller om Leksand gjort det bra?

Med tanke på att alla haft enorm potential som dom inte fått ut någon annanstans, framförallt Ryno. Så måste man ju ändå ge Leksand lite beröm på den punkten. =)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - MODO Hockey 2014-02-04

Monno: "Den stora frågan är ju om det är MoDo som misslyckats kapitalt med att få ut potentialen ur alla dessa Leksandsspelare, eller om Leksand gjort det bra?"

De var helt enkelt inte redo för högsta ligan när de spelade i Modo, de behövde få utvecklas i sin egen takt i Allsvenskan. Modo gjorde ingenting fel som jag ser det (förutom att värva spelarna i fråga kanske).

Kommentera

Sv: Örebro HK - MODO Hockey 2014-02-04
Monno: Man får ju betänka att dessa spelare fått gå ner i allsvenskan och fått behövlig utveckling, samtidigt som de blivit lite äldre och mognat i sitt spel! Även om det fanns potential hos dem när de var i Modo så har ingen SHL klubb råd med att avlöna seniorspelare för att vänta på att de ska blomma ut! Modo gjorde rätt som lät dem gå och Leksand gjorde rätt i att värva dem!
Kommentera