1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482739 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1627274

Sv: Försäsong 14/15
Monno: Hade zonerna inte varit större hade det varit lika illa, nu är det största problemet att ta sig in i anfallszon organiserat. När vi får tag på pucken finns det ytor och iaf ett embryo till PP spel. Tror det kan bli bättre men svårt att se att vi kommer ligga bland topplagen i den spelformen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 14/15
Bortser vi från de slarv som blev kostsamma bakåt så var Modo det bättre laget de sista 30 minuterna och förde matchen, problemet låg i att vi inte lyckades låsa upp Brynäs försvar tillräckligt men vi kunde likväl gått segrande från denna match. Samtidigt skall sägas att Brynäs kunde dragit ifrån ytterliggare den första halvan av matchen då Modo spelade med huvudet under armen. Bäst i Modo: Possler, Flanagan och Roche. Rittola gör också en bra match och visar redan att han kommer bli nyttigare för Modo i år.
Kommentera

Sv: Försäsong 14/15
Vågar man säga att Ullis inte hjälpt laget idag? Förutom en period över slutet av första och början av andra har ju Modo varit tydligt bättre. Ullis i normalt slag borde släppt ett, möjligen två. Dock = ej orolig för honom.
Kommentera