1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482261 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1641354

Sv: Brynäs - Modo
NuMo: Det enda positiva är att Brynäs är så usla att de knappt skapar en målchans trots en hel minut i vår zon. Tyvärr lär vi få dyngspö när vi möter bra lag:(
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo
Laget är inte tillräckligt bra helt enkelt, det är tragiskt men sant.
Våran "spets" består av unga talanger som Possler, Kempe, Nylander, Olofsson och Hari som är extremt ojämna och vinner i stort sett aldrig sin "match i matchen", till dem kan räknas in även Skröder som varit bra men han behöver bra medspelare och är så ensam så det lär eka i hjälmen på karln.
Flanagan är svårbedömd efter så få matcher men känns lite för svag och kommer inte styra och ställa på isen, nu kvittar det lite då han knappt kan räknas in hittils.
Nättinen är en så misslyckad värvning så det är svårbegripligt, orimlig minus statistik, bidrar inte med någonting och visar egentligen idag obegripligt lite när han får chansen att centra topplinan med tid även i PP, fullständigt ofarlig och genommedioker.
Niklas Nordgren och Peter Öberg, ja vad tillför dem egentligen? Två farbröder på dekis som lika väl kunnat arbeta i vaktmästeriet.
Kapten Påhlsson, Överbetald och slut, inte levererat under sina tre säsonger i Modo och duger knappt som defensiv specialist längre, långsam, medioker tekare, färdig på den här nivån och antagligen med hockey överhuvudtaget.
Önerud gör ett fullgott jobb, tyvärr inte mycket till hockeyspelare i övrigt, lever på sin vältränade kropp.

På backsidan heter spetsen Travis Roche, hittils fullständigt misslyckad värvning som dessutom är skadebenägen som få.
Dennis Persson må vara billig men skulle behöva vara gratis med tanke på vad han tillför, knappt något dvs.
Ahnelöv har kommit igång bra redan nu och är tillsammans med Lehtivouri överlägsen bland backarna.
Torp är så dålig att det är pinsamt att se honom kväll efter kväll, hör med Dennis Persson inte hemma i SHL utan bör spela AS hockey.
Sparkade Kauppinen överglänser dem bägge med råge.

Riktigt bra målvaktspar, men vad hjälper det med det här laget? Misslyckade spetsvärvningar och trötta överbetalda farbröder på dekis gör laget chanslöst i längden.
Kommentera