1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480474 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1641489

Sv: Brynäs - Modo

Rytter:

 

Jag kommer fan att hänga på bokaffärens dörr när Foppas memoarer kommer ut. Man måste ju få reda på hur det gick till när man värvade Brashear.

 

- Det verkar ju på något sätt orimligt att AF eller Svarten varit med i brainstormingen mot den idén. Det är ju en galenpannevärvning.

 

- Å andra sidan så verkar det u lika orimligt att Foppa helt plötsligt ringer hem och säger. Ja, nu har jag gjort et nyförvärv. Här får ni Brashear.

 

- Å andra sidan skulle det ju såklart vara en typisk Foppavärvning. Efter att ha varit förbannad över de galna huvudtacklingarna den här säsongen. Headhunters som plötsligt har fått tummen upp av Disciplinämnden. 

 

Kanske hörde han AF i någon syrlig kommentar säga (som ett utopiskt skämt). Fan! Vi skulle ha haft någon jävla Brashear eller någon för att visa de djävlarna. - Sagt och gjort!

 

Hur tänkte man och varför tänkte man som man gjorde?

Reflektioner från intervjuer efter matchen.

Skröder: Verkar inte det minsta imponerad över förvärvet, snarare lätt förlägen. (Vad är det som händer? Kan jag snälla få slippa de här frågorna och gå iväg och deppa över förlusten i stället. )

AF: En kraftfull spelare. En viktigt pusselbit i vårt lagbygge. (Mannen som bara kan se saker ur det positiva perspektivet oavsett hur illa det ser ut, eller hur lite trovärdigt det är.)

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo
NuMo: Reggie Dunlop gillar hur Foppa tänker!
Kommentera