1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484881 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1644059

Sv: Modo - Örebro
Det där är skitsnack från Modos sida. Gemför vad vi släppt för spelare och vad vi värvat för något. Det handlar ju för fan om miljonbelopp i löneskillnad på årets och fjolårets trupp. Skulle nu en spelare som Nättinen kosta lika mycket som tambelini då ska Svartvadet lämna in sin avskeds ansökan direkt för då har han begått grovt tjänste fel om man lagt en sådan summa pengar på en spelare som håller allsvensk nivå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Örebro
Cyklob: Det känns inte speciellt troligt att Modos VD skulle ljuga för allehandas reporter under intervjun angående ekonomin där hon nämnde att spelarbudgeten är oförändrad.
Varför skulle hon det? Vill hon få Svartvadet i dålig dager tror du? Naturligtvis inte.

Att Svartvadet har samma pengar i år att röra sig med som man hade ifjol visar tyvärr bara på att han har gjort ett dåligt jobb.
Kommentera

Sv: Modo - Örebro

Cyklob:

Eftersom ingen vet så är allt gissningar. Men du tror inte att de juniorer som skrivit nya kontrakt fått en löneförhöjning? Ullmark lär inte vara lika billig som förra året, Nylander han nog en rejäl lön också, Possler skrev nytt kontrakt och likaså Kempe. 

Du kan ju inte bara sitta och räkna lön på spelare ut och spelare in.

Kommentera

Sv: Modo - Örebro
Cyklob: Sådärja 1-4, ännu ett fall framåt. På måndag släpper dom truppen till J20 VM också, då tar vi ännu ett steg framåt.
Kommentera