1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484881 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1644083

Sv: Modo - Örebro
McFire: Sådär då dog en 3 år lång svit, kommer bli mindre roligt att jobba helger från och med nu...
Tur det är uppehåll för något hockeysug existerar inte längre i min kropp...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Örebro
ULTIMAVICI:Det är märligt att man efter 28 omgångar inte har hittat ett spel/nivå som är rätt för laget. Det finns hur mycket talang som helst bland junisarna men inget konstruktivt spel. Jämför mot Frölunda med sina junisar. Det sas att A.F. är rätt man att utveckla talangerna, det vete fan om jag vill hålla med om. Har inte hört någon kommentar av A.F. efter matchen, men det är väl  det vanliga "vi bla bla måste bla bla jobbar på det bla bla.
Kommentera

Sv: Modo - Örebro

Nu har jag lessnat på MoDo Hockey som förening! Den arrogans och naivitet som genomsyrar föreningen är rent patetisk!

Man utnämner Samuel Påhlsson till lagkapten då han vänder hem, och sen har han inte gjort mer än att ta onödigt idiotiska utvisningar och åka runt som en jävla mespropp på isen, självklart med den patenterade 1-hadsfattningen på klubban så man tappar pucken av motståndarens fartvind när de åker om han.

Man plockar in Joonas Nättinen som tilltänkt andracenter med förhoppningen om en stabil 2-vägsspelare, här måste man ha anlitat närmast möjliga grävling som scout, maken till usel spelare har jag inte sett på år och dar.

Man plockar in überlata Travis Roche som förvisso är skicklig med pucken men är skörare än en 90-år gammal kärring. Gubben har ingen som helst energi och gör absolut inte en knop mer än nödvädigt på isen.

Detta är bara 3 exempel på saker som är så enormt fel med MoDo Hockey idag, men man fortsätter att låtsas att man är bäst i världen, man har sin spelidé och bygger "guldbarer"...

Jag håller Per Svartvadet som ytterst ansvarig för detta praktfiasko, han skulle aldrig ha fått denna tjänst men fick det tack vare den jävla inavlen som finns i föreningen, man trodde att de skulle ha lärt sig något av Ecke, Jerry, Freddan historien men fortsätter att göra bort sig gång på gång.

Jag kommer inte betala 1 krona till MoDo innan det blir en radikal förändring, lär av Salo och Leksand, SPARKA lata spelare som är bekväma, plocka in hunrgiga spelare som vill bli bättre. Klarar inte Svartvadet av det så ska han omedelbart ställa sin plats till förfogande, då är han inte rätt man för jobbet.

Kommentera