1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484881 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1644094

Sv: Modo - Örebro

Rytter: Umgås en del med Linus och vill helt enkelt inte berätta saker som som jag fått berättade för mig hur som helst. Sen vad du tycker och inte om det är ditt problem. Sitter du och berättar för folk på internet hur mycket dina vänner har i exakt månadslön?

För fakta kan du ju kolla på capgeek på Linus rookiekontrakt, ahl-lön ger strax över 40k/mån, eller vill du ha en bild på en lönespecifiikation för att vara nöjd?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Örebro

popcorn:

Kan köpa att du säger att du vet att Linus bara har lite mer i år än förra året. Men låter ändå konstigt, seriens bästa målvakt och ingen märkbar löneökning.

Men hänger du med Reideborn och Forsberg också eftersom du vet att vårt målvaktspar inte är speciellt dyrare än förra året. Eller är det Linus som sitter och snackar vad hans vänner har i månadslön?

Bygger bara mina spekulationer på att förra året hade vi ett orutinerat målvaktspar som kommer från juniorleden. Detta år har vi förra årets bästa målis samt en av allsvenskans bättre målvakter som spelade upp djurgården. Min slutsats av detta är att årets målvaktspar borde vara dyrare, och en del av pengarna från spelare som lämnat har gått dit.

Sedan kan detta så klart vara helt fel.

Kommentera