1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484881 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1644133

Sv: Modo - Örebro

Monno: Olofsson är ju en målskytt av rang! En kille som vi verkligen måste hålla hårt i, samtidigt som han kanske inte riktigt tillför något i övriga spelet men han är fortfarande utvecklingsbar och om ett, två år så har han nog dom bitarna också. Vi får se hur det blir efter nyår, ifall man parar ihop Flanagan med honom. 

Fast då, precis som någon var inne på, skulle det behövas lite tyngd i kedjan. Nättinen? Hade dock varit trevligare med en lite bättre hockeyspelare än Nättinen, fast powerforward. Nyförvärv kanske?

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Örebro

Blake:

Ja Olofsson har gjort det riktigt bra, tillför poäng och bidrar i PP. Men det finns mycket att förbättra där, defensiva spelet och få honom att våga utmana mer och gå rakt mot mål, han har ju bra fart och teknik och borde kunna ställa till mer problem för försvararna, ungefär som Possler kan göra när han blixtrar till.

Svårt att säga hur marknaden ser ut, man vet ju inte vilka spelare som är på väg bort från andra klubbar runt om europa. Men kollar man vilka som ryktas bort så finns det några intressanta namn som verkar hänga löst i NHL.

Kyle Chipchura - http://www.eliteprosp...layer=9192

Jesse Joensuu - http://www.eliteprosp...layer=4218

Dessa har ju iaf tyngden och storleken med sig. Har inte koll på hur de står sig i NHL bland andra klubbar, ifall någon annan klubb är sugen att plocka upp dessa. Är väl bara drömmar men någon sådan typ av forward skulle jag vilja se i laget.

Sedan finns det ett annat intressant namn som ryktas bort:

Damien Brunner - www.eliteprospects.com/player.php?player=18949

Men där är det nog andra klubbar i nhl som är intresserade av att plocka honom.

Så svarten där har du en shoppinglista, fixa det nu.

Redigerad kommentar

Kommentera