1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478572 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1684115

Sv: Truppen 15/16
spud: Det är väl fritt att ha åsikter, jag håller inte på med personangrepp på någon person, så var är problemet?

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Truppen 15/16
hanzon: Har du åsikter, så fram med dem.
Men det du skriver betecknar jag knappast som åsikter utan mer obegåvat svammel. Helt utan kontakt med verkligheten dessutom. Det känns som om att du varje dag är din första, har du ingen rim och reson kring vad som är modos läge? Vi är en klubb jämfört med våra konkurrenter små resurser. Vi kommer från en stad som inte lockar någon av sig själv.

Summan av det är trots ditt svammel att vi får vänja oss vid att ha ett lag som är underdogs, och vi får inte bara vänja oss. Vi måste älska och stötta dem, för det är vår jävla roll som supporter. Att som du sitta och prata om besvikelser i vart annat ord hjälper inget, verkligen inget. Utan du dödar intressen som förste gnällspik.

Vi är inget lag som kan dra in stjärna på stjärna. Vi är ett lag som måste bygga en klubbkänsla, en hjärtlig sådan. Och då är vi ett lag där vi tillsammans kan öka våra möjligheter till framgång.

Du får gärna berätta vad ditt baisande och ständigt yra kommentarer hjälper vårt mål. Att bli Sveriges bästa hockeylag.

Ja det går alltid att hitta negativa saker om man tittar dit. Men tro flr helvete inte att Perra kan lösa sitt jobb utan att chansa, och chansar man så kommer man chansa fel ibland.
Kommentera

Sv: Truppen 15/16

Modo väntar med att offentliggöra nyförvärven tills efter 30:a april. Man vill inte att supportar nyttjar supererbjudandet för att någon flashig spelare har sajnats, utan för att det är ett bra erbjudande.
Jag hade fel förra veckan, när jag trodde att det skulle komma upp något nytt denna vecka. Modo väntar till nästa vecka innan man offentliggör nyförvärven, så att det inte blir för uppenbart varför maskar med detta..

Kommentera