1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481634 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1686263

Sv: Truppen 15/16

Sawchuk: Tyvärr finns det ingen som har en trovärdig källa som kan redovisas här. Jag tror exempelvis inte en sekund på att du har rätt. Jag skulle inte tro på det om Toronto i efterhand gick ut med samma saker då jag vet att det mesta är politik.

Det finns saker som talar för att Toronto övervägde att ta över Nylander. Givetvis att man senare gjorde det och att man hade v'ldigt många skador. Det finns saker som talar om motsatsen, dvs att Toronto tvingades ta över Nylander för att han vägrade vara kvar efter samma sekund som Perra blev huvudcoach. Det faktum att Nylander aldrig fick ens en sekunds speltid trots att Toronto inte hade något att spela för är det mest tydliga. Visst kan man hävda att han skulle förberedas för AHL-slutspelet, men det är inte direkt en flygtur till farmarlaget så en eller ett par matcher hade han lätt kunnat spela utan att riskera AHL-slutspelet.

Personligen är jag 100% säker på att det var Nylander med råggivare som tvingade Toronto att agera. Jag tycker med det underlag som finns att det låter extremt märkligt att man på allvar överväger att plocka över en kille för att spela i NHL-laget, samtidigt som man på våren verkar anse att han inte är nära att vara mogen uppgiften.

Hur som helst så lär vi inte komma längre. Ingen lär kunna visa bevis för den ena eller den andra versionen. Ingen lär övertygas av den andra sidan argument heller för det har försökts rätt länge.

Hade varit härligt att vara i Toronto någon gång när det varit varmt. Den iskalla vinden som kommer över sjön är verkligen inte härlig under vinterhalvåret, men under vår och sommar kan man nog tänka sig att ta en eller annan pilsner nere längs kajen. Är de snart klara med tunneln över till flygplatsen på ön? Har de börjat riva den där anskrämliga fabriken intill?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Truppen 15/16
J F K: det byggs som satan här. Skrapor med kranar så långt ögat når. På dagarna är jag mest ute på arenorna i Vaughan och Westwood och i bilkö på 401an. Det blåser inte så mycket så det är riktigt skönt. Har till och med hunnit med en match på Rodgers och en burgare på Gretzkys krog. Vet inte hur det är med tunneln till ön, åker till Detroit den 27e Så det är bråda dagar just nu.
Kommentera

Sv: Truppen 15/16
J F K:Det blir mycket prat om Nylander och andra saker när det inte händer något på värvningsfronten, hade varit kul om vi fått diskutera nya spelare här.
Kommentera