1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1686365

Sv: Truppen 15/16

spud: Nu frågade jag honom om Toronto så nog tycker jag han är i sin fulla rätt att svara på den. Det innebär inte att jag håller med Sawchuk i fallet Nylander.

Jag tror för övrigt inte en sekund på Ledin-ryktet. Inte än i alla fall. Foppa var väl i Luleå och tittade på fastigheter, pratade innebandyklubbor/stavar eller någonting annat relaterat till de företag han sysslar med. Alternativt är det fråga om en storsponsring från Facebook som finns där uppe. Vad vet jag.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Truppen 15/16

J F K: Vad gäller dålig stämning så beror det i mitt fall på att jag blir frustrerad. Jag vet att Svartvadet talar sanning, men jag vet inte exakta anledningarna till att spelarna inte kan presenteras.

När små barn tjatar "varför det? Varför det? Varför det?" kan det ett tag vara charmigt, men när vuxna (nåja) människor hela tiden ifrågasätter saker man inte kan förklara är det inte längre charmigt. När vuxna människor börjar insinuera att ledningen/Svartvadet ljuger blir det direkt störigt.

Jag ber om ursäkt om jag trampade på ömma tår och hoppas att vi kan bli lite mer konstruktiva. Jag upplever det inte som konstruktivt när man ständigt ställer precis samma frågor och man framför samma gnäll:

Varför kan man inte presentera de spelare som är klara. Svartvadet har ljugit för oss tidigare så vi tror inte han har spelare klara. Osv.

Kommentera