1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481735 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1686424

Sv: Truppen 15/16
Om Modo nu har 2st spelare klara som inte kan presenteras av vissa skäl så fine! men  vi ska ju in med 6-7 nya spelare totalt sägs det ju, skulle tro 2 backar 2 yttrar och 1 center för det är det som behövs om vi ska komma någonstans kommande säsong..Vi behöver spets,spets iform av namn man känner till, inte minst för försäljnng av säsongskort.Flera jag pratat med har ej tänkt köpa säsongskort kommande säsong.Jag köper alltid säsongskort.Men det jag menar är att dom flesta andra lag har sina trupper klara till 90% förutom nykomlingarna,Övriga klubbar har det mesta klart och lyckas värva etablerade namn snabbt.Modo behöver en sillybomb som skapar intresse..Men vi kan inte vänta med att värva spets för länge dom flesta toppspelarna finns inte kvar på marknaden länge till och Svarten sitter lugnt i båten.Han är sportchef på elitnivå då måste man prestera på den nivån..kolla DIF med sina värvningar eller FBK eller MIF som gjort bra värvningar..DAGS att leverara Svartvadet med fler! annars sitter vi där igen med samma tunna trupp i September..Älskar Modo och ställer krav på mitt lag vill se resultat..Sen en annan sak vi har inte en back i truppen just nu som har kontrakt längre en 15/16 sen då? ska han förlänga eller bygga nytt till 80% igen? kontinuitet..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Truppen 15/16
RagnarLodbrok: vilka av dagens backar vill vi ha långa kontrakt med då? Torp? Hedman? En skadebenägen Persson?

Carlson och Djuse är bra men att sätta 3årskontrakt på dessa är jag tveksam till, vill att de ska ha utvecklats lite mer innan dess.

Runesson är junior + att Lindgren, Flood och Leman förtjänar chansen att prova SHL i vinter/kommande år.

Jag ser hellre att vi tar in Welch/Cumiskey/Viklund som förebilder och spets på 2/3 år än att förlänga med Torp/Hedman/Persson
Kommentera

Sv: Truppen 15/16
RagnarLodbrok:Svarten har nog två ahl spelare klara ena är nog Butler sen kanske en till center. Om vi presenterar Welch,Cumiskey,Butler sen en till center som i samma kaliber som Butler då har vi en bra trupp. Mif har väl bara gjort en bra värvning?och det är väl Meech och vi har värvat Ritchie så då är det lika är inte orolig det får ta sin tid det tar.
Kommentera