1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483867 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1686444

Sv: Truppen 15/16
Carl Lejonkräk: Okej, ja det är ju allmänt känt att Svartvadet inte kan hålla sig från att berätta om hela föreningens "game plan" och aktuella/ icke aktuella spelare så fort han spisar en pannbiff eller dagens fisk. Kanske ska tipsa killarna på allehanda att ta en lunch med Svarten för då kommer man bli uppdaterade på övergångar.
Nej, stora bomber som inte är realistiska är ju precis som du säger inte så konstruktivt, men inte heller din taktik att kladda ner självklar information som redan är given och inte kräver någon källa över huvud taget.
Du kan ju börja med att droppa 2 övergångar som är ruskigt nära, borde vara enkelt med din lunchätande källa. Welch som redan är klar räknas givetvis inte.
Nu kommer du givetvis med en "bra" undanflykt, men sorry din tillförlitlighet är 0.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Truppen 15/16
ULTIMAVICI: Hari och Ahnelöv är två jag droppat plus att Hossa fick två mille för tre månader(fast det är fortfarande inte bekräftat).

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Truppen 15/16
ULTIMAVICI: Var det självklart att Hari skulle till Modo när det inte stått ens ett rykte någonstans? Var det självklart att Ahnelöv var klar för KHL när det spekulerades  om Schweiz här? Är det självklart att Cumesky stannar i Nordamerika?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Truppen 15/16
ULTIMAVICI: Du kan ju droppa dom 2 övergångarna som är ruskigt nära ;) 
Kommentera