1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481455 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1688437

Sv: Apropå ingenting...
spud: Du har absolut rätt i sak, dock är detta kapitalet bundet och även om det kan tas som säkerhet så är det inte ens troligt att långivaren kommer värdera tillgången till samma summa som ÖHK. Inte heller skapar den utrymme att betala avgifter på lån i form av ränta.

Orkar jag så kommer jag senare gå igenom balans och resultaträkningen. Inte minst skulle en kassaflödes analys vara av intresse. Dock är jag mer spänd på Modos bokslut som snart analkas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
ULTIMAVICI:
Jo nyckelordet är värdering.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

ULTIMAVICI:Detta är intressant, hoppas att "du tar dig tid". Väntar med spänning på Modos siffror, förhandssnacket är dock i posistiv anda.

Själv tycker jag att dessa dagar är "jobbiga", sitter och gör momsrapporten och betalar in skatt. Herre jösses, vilken semsester man skulle få istället för att betala in ;-).

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
ULTIMAVICI: Ja enligt allehanda ska vi ju visa + resultat! Kan ju inte vara mer än några 100k isf? Om så har Charlotte gjort ett jävla bra jobb. Dyra värvningar mitt i säsongen och mindre pubilk är beräknat. Att gå plus när man innan säsong räknat med +1 miljon är bra jobbat.
Kommentera