1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479856 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1689435

Sv: Truppen 15/16
Sven Tuta: Tro inte för en sekund att Modo kommer överleva om vi supportrar ska ha ett kund perspektiv till vår klubb. För en kund byter produkt så fort man är missnöjd.

Vi måste stå bakom vårt lag ännu mer i motgång än i medgång.

Att vara en god supporter är inte en passiv syssla där man kan stå med händerna i kors och beklaga sig. Det gäller att engagera sig och bidra med det man har. Det är ännu viktigare i ett lag som vårt, där vi inte har förutsättningar som de stora lagen, vi har inte en uppsjö sponsorer på kö och den där "nån annan" som ska stå för pengarna han har dött.
Alla måste bidra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Truppen 15/16

spud:Missförstå mig rätt. Jag hittade inget bättre ord för stunden när jag skrev inlägget. Vad jag menar är att det blir lätt spekulationer och missförstånd när det inte förs en dialog utåt. Givetvis under sillysäsongen visas inga kort utan det är mörkning om och vilka man pratar med. Men ändå så saknas en dialog mot supporters. Den information vi får sker ofta genom Allehandas intervjuer med Svarten. Sen om vi hårddrar det hela så är vi faktisk en form av kund till föreningen (missförstå mig rätt en gång till ;-)) utan oss så stannar hjulen.

I det hela så ser det bra ut på papperet, det var länge sedan vi började säsongen med ett så starkt lag. Det bör väl dessutom komma en back till samt någon fowvard.

Jmf vi mot de andra SHL-lagen så ser vi starka ut mot många av de andra lagen, vi ska fan i mig inte uppleva kvalhockey ett år till.

Vad är din syn på Nordgren?

Kommentera