1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482585 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1693975

Sv: Apropå ingenting...

Sven Tuta:

Nej, han fick inte svar från honom men vi ska träffa Tore nu i helgen. Det är vår årliga golftävling "Erkén-open" i Stockholm och Tore är såklart med och lirar. Jag kan säkert komma med någonting intressant att berätta då. :)

Ni som såg matcherna mot Björklöven, vilket nyförvärv har utmärkt sig bäst, tycker ni? Jag har bara sett första matchen mot Luleå och kan inte direkt dra så mycket slutsatser kring spelarna efter den matchen, förutom om Torp som jag tyckte såg lika vilsen ut som vanligt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

A Erkén:Jag tycker också att Richie såg bra ut, pigg och intensiv. Man tänkte definitivt inte på att han skulle vara speciellt gammal

Men det jag blev gladast av var nog att Whitney lyckades med något ingen back i modo lyckades med under hela förra säsongen. Transportera pucken i sidled längs blålinjen i PP - med kontroll! Han bjöd dessutom i samma byte på direktskott. Litet steg för mänskligheten, men ett stort jäkla steg för Modo.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

A Erkén:Då hoppas vi på framtiden. Håller med om att Byron R ser bra ut. Även ett plus till Huras som verkligen talar om vem som är kapten på skutan (han får väl ändå räknas som ett nyförvärv :).

Lycka till i helgen.

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

A Erkén: Jag måste säga Byron Ritchie, sen så kommer Ryan Whitney.

Ser fram emot nyheterna.

Kommentera