1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482640 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1694108

Sv: Apropå ingenting...

A Erkén:Jag tycker också att Richie såg bra ut, pigg och intensiv. Man tänkte definitivt inte på att han skulle vara speciellt gammal

Men det jag blev gladast av var nog att Whitney lyckades med något ingen back i modo lyckades med under hela förra säsongen. Transportera pucken i sidled längs blålinjen i PP - med kontroll! Han bjöd dessutom i samma byte på direktskott. Litet steg för mänskligheten, men ett stort jäkla steg för Modo.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Bygdn: Jag tycker att Heshka slog en hel del vårdade och snabba uppspel, även om han stundtals såg nonchalant ut. Han kan bli riktigt vass i vinter också. Både han och Whitney ser grymma ut i PP, så vi kan nog hoppas på en väsentligt bättre procent än ifjol.

Däremot stämde ingenting taktiskt. Det var hur lätt som helst att spela sig förbi modos forwards, för man understödde verkligen inte varandra i forecheckingen. I mittzon blev man passiv (vilket iofs inte är nytt) och släppte in motståndarna för lätt i vår zon.

Där hade man hoppats att Hinken och Alavaara skulle varit på spelarna och påpekat hur de ska åka, hur de ska tänka och klappa dem på axeln när de gjort någonting bra. Kort sagt, kommunicera med spelarna medan de har situationen färskt i minnet. Inget ont om videogenomgångar som OCKSÅ behövs, men våra coacher verkar inte säga ett enda ord till spelarna. De verkar inte vara ett dugg intresserade av att entuasmera spelarna. De ser fan inte ens ut att veta vad de ska göra där, mer än att tugga tugummi och hålla armarna i kors.

Kommentera