1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482570 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1694204

Sv: Apropå ingenting...

J F K: Håller med om Heshka. Ska bli intressant att följa. Vi var ju så sanslöst usla i PP ifjol så man är ju livrädd att hissa/jinxa, men jag tycker att vi såg nya ingredienser i PP i år som såg intressanta ut. 

Apropå vårdade och snabba uppspel. Butler såg ju livsfarlig ut till en början, i negativ bemärkelse. Jag tycker dock att han skärpte till sig och på slutet kändes det t.o.m. som att han behärskade att behålla lugn och slå precisa passningar på väldigt tighta ytor. Kan förstås ha varit en engångsföreteelse i matchen mot björklöven, men ändå.

Håller med om att inget i övrigt stämde taktiskt. Det enda jag tycker såg bättre ut taktiskt nu motför mot Luleå, var att vi inte fick de där solklara spelvändingarna mot oss på samma sätt längre. Visst blev vi överspelade och man kunde inte se vilket lag som hörde hemma i SHL eller Allsvenskan, men inte samma huvudet-under-armen-spel som mot luleå. 

<spekulationer och milda påhopp>

Nä, alltså jag ifrågasätter kraftigt Alavaara och Gradins taktiska kunnande. Vilka framgångar kan man tro härledas till dem? Om nu Alavaara var ansvarig för backarna och Gradin för anfallarna i fjol, vad var bedriften? Jobbar inte Gradin i Modo mest för att han är en gammal polare med foppa?

</spekulationer och milda påhopp>

Angående Huras så går jag däremot igång på att han blåste av träningen p.g.a. spelarna såg loja och oengagerade ut.. om det var innan björklövenmatchen eller efter, minns jag inte, men någon berättade den "sanningen" på twitter. Hoppas verkligen att det stämmer. Jag tror det daltats för mycket, för många ryggdunkare i organisationen som är där på gamla meriter. 

Äsch, var visst inte slutspekulerat.

Hörs, hej!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bygdn: Ser lite från Djurgården. Jag är glad att vi inte tog Hultström. Jösses vad han ställer till det defensivt. Överhuvudtaget ser deras backar oerhört svajiga ut när de forecheckas.
Kommentera