1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482573 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1694968

Sv: MoDo - Skellefteå i Strömsund

hellge: Naturligtvis går jag bananas. Oväntad fin teknisk kvalitet på sändningen, för att inte tala om innehållet:-)

Alltid en njutning att se Aporna torska. De vill ju påstå att de numera är "värsta plantskolan, historiskt bästigaste på det i landet". Vilket gör det än trevligare att se the Heart of Hockey regera:-)

Men passa er för fläskberget Hollywood. När Linköping krossade Apan senast muckade han gräl hela matchen med Rahimi för att visa hur modig han var. Till slut ledsnade Rahimi och spöade upp fläskberget, som försökte gömma sig bakom domaren. Och då skadade fläskberget Rahimis knogar genom att skalla honom på knogarna gång på gång, finurligt uträknat;-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Skellefteå i Strömsund
Sven.Savage: Ursäkta mig, jag är ny här. Hänger inte riktigt med på dina referenser. Apan, fläskberget, Hollwood? Vad refererar du till?
Kommentera

Sv: MoDo - Skellefteå i Strömsund
Sven.Savage:Sven, Fläskberget är inte med idag, han vilar pga skada. Vågar väl inte möta modoismen när ryktet går att de gjort klart med en ny kille som han kan skalla på knogarna..... :)
Kommentera

Sv: MoDo - Skellefteå i Strömsund

Sven.Savage:

Ogillar kanske inte Skellefteå lika mycket som dig. Men visst håller jag med om att de inte är speciellt sympatiska längre. Jag skulle inte bli jätteledsen om SAIK fick några motiga säsonger 

Kommentera