1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1695763

Sv: MoDo - Sundsvall och MoDo - Timrå i SCA-cupen
Rytter: jadu.. Bättre hade de kunnat presterat såg tyvärr inte matchen. Men en sak är säker är att Brynäs har hittills i år på träningsmatcherna som jag kunnat läst mig till visat betydligt större hjärta än Modo. Att Brynäs förlora i sudden mot Almtuna ser jag inte som speciellt anmärkningsvärt med anledning av att de är ett hyggligt stabilt Allsvenskt lag. Brynäs hade dessutom fortfarande en hel del ordinarie borta. Däremot att Modo match efter match och den senaste mot nykomlingen Sundsvall från division 1 dänger Modo är både skrattretande och patetiskt med Modos lag. Men det ligger i linje med fjolårets säsong för Er och gudarna ska veta att ni hade spelat i Allsvenskan forever om ni hade fått exempelvis Malmö i kvalmatcherna. Rytter du lever i en önskebubla där Modo lyckas ta någon enstaka seger i år bl.a i sudden...var det mot Björklöven, ja just ja.. 😂

Ni kan fylla på med en ny amerikan i buren och förstärka upp med Duatch pojken som var 7-8 back i Brynäs J20....

Håll tummarna dina så ska du se att Modo visar hjärta mot exempelvis Brynäs i Hudiksvall så kanske du sover lungt fram till nedsläpp när SHL startar 😂
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Sundsvall och MoDo - Timrå i SCA-cupen

Jesse:
Återigen... Hur anser du att Modo skulle byggt laget? Vilka spelare i J20 skulle man gett större roller? Något förslag på vilka svenska spelare man skulle värvat ist?

Menar du att exv Elias Lindholm har hjärta för Brynäs?  

Kommentera

Sv: MoDo - Sundsvall och MoDo - Timrå i SCA-cupen
Jesse: ehhhhhh...Modo vilade också spelare mot Sundsvall
Kommentera

Sv: MoDo - Sundsvall och MoDo - Timrå i SCA-cupen

Jesse:

Denna mening säger allt om hur insatt du är:

" Brynäs har hittills i år på träningsmatcherna som jag kunnat läst mig till visat betydligt större hjärta än Modo"

Du har alltså LÄST dig till denna slutsats. Imponerande! Fast det är klart det är väl standard för ett brynäsfan att läsa sig till hur matcherna ser ut, för på läktaren verkar dom inte vara iaf.

Dra nu in i Brynäsboken och argumentera för att ni ska ersätta Andersen med en junior och absolut inte en nordamerikan, för det är ju fruktansvärt och riskerar svensk hockeys framtid samt att ni kan få enspelare som spelar utan hjärta.

Kul att du oroar dig för oss, själv har jag sett (ej läst) så pass många matcher och följt så pass många försäsonger så jag är inte orolig än. Gå och läs dig till hur modos försäsong 2007 såg ut och vilka fråtetecken som fanns på t.ex målvaktssidan.


Kommentera