1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481156 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1695766

Sv: MoDo - Sundsvall och MoDo - Timrå i SCA-cupen

Jesse:

Denna mening säger allt om hur insatt du är:

" Brynäs har hittills i år på träningsmatcherna som jag kunnat läst mig till visat betydligt större hjärta än Modo"

Du har alltså LÄST dig till denna slutsats. Imponerande! Fast det är klart det är väl standard för ett brynäsfan att läsa sig till hur matcherna ser ut, för på läktaren verkar dom inte vara iaf.

Dra nu in i Brynäsboken och argumentera för att ni ska ersätta Andersen med en junior och absolut inte en nordamerikan, för det är ju fruktansvärt och riskerar svensk hockeys framtid samt att ni kan få enspelare som spelar utan hjärta.

Kul att du oroar dig för oss, själv har jag sett (ej läst) så pass många matcher och följt så pass många försäsonger så jag är inte orolig än. Gå och läs dig till hur modos försäsong 2007 såg ut och vilka fråtetecken som fanns på t.ex målvaktssidan.


Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Sundsvall och MoDo - Timrå i SCA-cupen
Rytter: "Fast det är klart det är väl standard för ett brynäsfan att läsa sig till hur matcherna ser ut, för på läktaren verkar dom inte vara iaf."

Inte för att vi ska hålla på och tjafsa men det var ju inte fler modofans än brynäsfans på läktaren förra säsongen.
Kommentera

Sv: MoDo - Sundsvall och MoDo - Timrå i SCA-cupen
Rytter: Försäsong betyder egentligen ingenting. Det enda man går omkring och oroar sig över är skador. Resultat är egalt, likaså spelet egentligen, då det är först i tävlingsmatcher alka ger 100%.

För vår del är ju backsidan oroande, och för er del tycker jag målvaktssidan är svajig än så länge.

Sen detta med att ta in utländska spelare så låg inte min kritik mot Modo utan den var generell. Jag tycker man kan se över en begränsning. Hur får andra klura ut. I förlängning tror jag utvecklingen är skadlig för junior- och ungdomsverksamheten.
Kommentera