1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481248 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1695925

Sv: MoDo - Sundsvall och MoDo - Timrå i SCA-cupen
Någon som kan sammanfatta matchen kort? Hur var den jämfört med tidigare matcher? Vad hände egentligen sista 10 min? Vilka spelare tyckte ni utmärkte er bäst/sämst?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Sundsvall och MoDo - Timrå i SCA-cupen

And Erk?n:

"Vilka spelare tyckte ni utmärkte er bäst/sämst?"

Tycker att Whitney gör en riktigt bra match, äckligt bra med pucken och sättet han skapar tid på blålinjen får en att drömma om ett riktigt vasst PP när vi spelat ihop det. Sedan har han fina uppspel som sitter stenhårt på bladet.

Thomas är något av en favorit för mig, inte speciellt flashig spelare men jobbar hårt och gör få misstag. Han kommer vara nyttig både defensivt och offensivt. Känner ingen oro för flopp på honom iaf.

Richie är alltid Richie, får han inte spelet att stämma så jobbar han stenhårt åt båda håll, ser mer ut som 28 istället för 38.

Överlag var det betydligt mer påslaget och bättre inställning än senast. Vi får till snabba och fina spelvändningar pga bra första pass och det går ganska fort när vi anfaller. PP ser bra ut med mer övning på det kommer vi bli giftiga, fördelen här är att vi har många offensiva och kreativa spelare så vi kan ha tre femmor som spelar PP och de som är hetast bör få mest tid.

Har ingen statistik på det, men känns som vi vinner mycket tekningar. Speciellt viktigt för vårt PP att få chans att etablera PP direkt och börja med pucken. 

Negativt är att vi inte riktigt får till vår forecheck, vi stoppar inte motståndarna tillräckligt, spelar dom sig igenom första man så ser det rätt ihåligt ut och vi får rätt många spelvändningar mot oss.

Blir intressant att se de två nästkommande matcherna mot SHL motstånd, nu borde spelarna iaf vara inne i det så vi kan få ett bättre kvitto vart vi står inför premiären.

Klart är att detta är ett mycket mycket bättre lag än förra året, och då har vi inte fått in Lapierre eller Welch än. 


Kommentera

Sv: MoDo - Sundsvall och MoDo - Timrå i SCA-cupen
And Erk?n:
Det som hände var väl det vanligaste problemet vid stor ledning för flera lag, dom börjar slappna av och då även tappa fokus och då kommer även slarvet.
Kommentera