1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480950 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1697759

Sv: Apropå ingenting...
Monno:

Nä, det är svårt att klaga för mycket på de som faktiskt är i klacken, men nog måste man säga att det finns rum för förbättringar? I alla fall om man önskedrömmer.

Varför sjunger man långa ramsor i moll t.ex.? Man tror ju nästan att man är på en jazz funeral.

Sen är det kanske bara att konstatera faktum. Den genuina klacktraditionen finns inte för Modos del. De flesta gör som jag. Med ålderns rätt så förflyttar man sig från ståplats till sittplats för att kunna se matchen riktigt och göra små hemtrevliga analyser med sina närmaste stolsgrannar på samma sektion.

De enda gångerna det är riktigt bra drag ståplats och klacken är ju mellandagarna t.ex. när Modo-syd organiserar sig tillsammans med hemmasupportrarna och gör hela tillställningen till en fest. Så borde det vara varje match, men realistiskt är ju inte det. För många skall resa tio-tjugo mil, ta hand om ungar och arbeta också, för att få ihop pengarna till biljetter och resor och souvenirer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
NuMo: I så fall är jag undantaget som bekräftar regeln! Lämnade ju faktiskt gemytet på h-höger och 401 för ståplats! Och i år blir vi fler som gjort samma resa! (GK)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
NuMo: Vi ställer förhoppningen till Hellge och hans gubbagäng. Då kanske det inte bara blir falsett när klacken ska sjunga, utan lite djupbas också:)
Kommentera