1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482828 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1699052

Sv: Hemmapremiär MoDo - Karlskrona 19/10
Monno: För övrigt ett plus i kanten till Runesson som visar att man inte behöver förstöra en motståndare bara för att man kan!
Han väljer axel i en situation där Karlskronaspelaren kommer med huvudet i isen väldigt lågt. En axel mot huvudet och han hade inte spelat på nå månader.

Och minus till Grundström som helt onödigt halvmördar en KHKare.Han ser BARA siffror. Måste sovit på SHLs genomgång av spelarsäkerhet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hemmapremiär MoDo - Karlskrona 19/10

Den som klagar på Reiderborns insatser så här långt borde nog gå och lägga sig. Jag såg matchen mot örebro på plats och det var BARA tack vare Adam att det inte blev 8-1.

Tyckte han kändes stabil genom hela den här matchen mot Karlskrona, första målet kan jag tycka ser lite lätt ut, annars har vi bara utesepelarna att skylla på de andra 3 målen. 

Jag kan tycka att Lapierre ser lite slö ut i sina vändningar och vissa avslut, men det är nog inget att oroa sig över. jag lovar att han kmr bli bättre för varje match han spelar. 

Jag hoppas Foppa kmr och är med på varenda träning inför fredag så blir det nog en intressant match mot Linköping!

Kommentera

Sv: Hemmapremiär MoDo - Karlskrona 19/10
Monno: Fast samtidigt tycker jag att grundströms tackling vänder matchen. Rätt att ge två plus tio, men det gav energi till Modo.
Kommentera

Sv: Hemmapremiär MoDo - Karlskrona 19/10
Premiär för Olsson i Sundsvall. Inget optimalt läge men gjorde det väl ok rent statistiskt iaf.

OLSSON, Markus 35 GK 19 2 17 89,47 30:25 3,95
Kommentera