1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482834 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1699070

Sv: Hemmapremiär MoDo - Karlskrona 19/10

Den som klagar på Reiderborns insatser så här långt borde nog gå och lägga sig. Jag såg matchen mot örebro på plats och det var BARA tack vare Adam att det inte blev 8-1.

Tyckte han kändes stabil genom hela den här matchen mot Karlskrona, första målet kan jag tycka ser lite lätt ut, annars har vi bara utesepelarna att skylla på de andra 3 målen. 

Jag kan tycka att Lapierre ser lite slö ut i sina vändningar och vissa avslut, men det är nog inget att oroa sig över. jag lovar att han kmr bli bättre för varje match han spelar. 

Jag hoppas Foppa kmr och är med på varenda träning inför fredag så blir det nog en intressant match mot Linköping!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hemmapremiär MoDo - Karlskrona 19/10

And Erk?n: Reiderborn har i mina ögon gjort två ok insatser, varken mer eller mindre. Jag tycker dagens match var ett fall framåt. Mot Örebro var det ca 50 min hönsgård, idag var vi nere på ca 30 min. Om det beror på att vi mötte lättare motstånd idag låter jag vara osagt.

Jag är en av många som klagat på Torp tidigare, men jag tycker han visade potential idag. Blir så glad när han han istället för att satsta på en tackling går in och trycker fast motståndaren mot sargen.

Kommentera