1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479867 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1710049

Sv: Färjestad - MoDo, TORSDAG 12 NOVEMBER 19:00
Dundee: faen så skönt med en vinst, hoppas på satans tryck imorgon i hallen och att vi kör över örebro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad - MoDo, TORSDAG 12 NOVEMBER 19:00
Ja Reideborn ser inte het ut, personligen anser jag dock att man bör ge både honom och Bjurö chansen att spela nu efter tränarbytet och därefter ta ett beslut angående nyförvärv på målvaktssidan. Det som skedde under Huras ledning bör man i det här fallet bortse från då det var division 2 hockey i egen zon.

I övrigt noterar jag att Torp nu har utvecklats ytterligare 0%, fortsatt helt bedrövlig ishockeyspelare (precis som han varit hela tiden, sin bästa tid hade han under Uffe Samuelsson, när han var 7e back och knappt fick spela).

Djuse har stora problem med beslutsfattandet, tyvärr ser det ut som att han läser spelet på ungefär samma nivå som Torp, dvs knappt alls. Han må vara både rörlig och kvick men han vet varken var han själv ska vara eller var övriga spelare är. Antagligen därför Frölunda skeppade honom också, trots att deras tränare har en förkärlek till rörliga och kvicka backar, han har för dålig spelförståelse helt enkelt.

Lapierre hamnar fortsatt lite fel i egen zon men det är redan mycket bättre än under Huras, intressant att se om han kan få rätt känsla där och bli en stabil center även i egen zon, det vore mycket värt.
Kommentera


Sv: Färjestad - MoDo, TORSDAG 12 NOVEMBER 19:00
jeensen:

Wennerholm har koll:

"Det kunde inte ha börjat bättre för Andreas Johansson och Fredrik Stillman i Modo."

bloggar.aftonbladet.se/wennerholm/2015/11/modos-makeover/
Kommentera