1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481559 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1710843

Sv: MoDo - Linköping, MÅNDAG 16 NOVEMBER 19:00
Dundee: Det är väl rätt solklart att Dwyer behöver tid. Lapierre hade svårt med tempot från början och i princip varenda nordamerikan som kommit till shl behöver rätt mycket tid för att komma igång. Det är väl bara Welch någonsin som inte behövt en startsträcka på några veckor med matcher. Dwyer är på förhand den bästa värvningen och jag tänker inte döma ut honom förrän om några veckor till.

En sak som kan tala för oss. AJ har dragit upp tempot på träningarna, vilket troligen gör att främst våra tyngre och äldre spelare har det jobbigt en tid. Minns ni inte exempelvis hur Brynäs förra säsongen gick ned sig med Bulan innan det vände. Det vore konstigt om inte vi behöver en startsträcka också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Linköping, MÅNDAG 16 NOVEMBER 19:00
J F K: hoppas du har rätt angående Dwyer.
F.ö är det nästan löjligt vilken klippa han är, Welch.
Enormt stark i närkamper och en pondus på isen som man inte sett sedan Sundström.
Spelar hittills väldigt enkelt, inte helt vän med pucken alla gånger men med tanke på hur längesedan han spelat är det förståeligt.
Ganska exakt vad denna trupp behövde.

En bra målvakt som kan avlasta Adam, så tror jag vi har bra möjligheter att nå slutspel. Kom ihåg att Ritchie snart är tillbaka också.
Hoppas dock man låter Ottosson få fortsatt speltid, han är en positiv överraskning.
Kommentera

Sv: MoDo - Linköping, MÅNDAG 16 NOVEMBER 19:00
Men jag är inte bitter!!

För jag ser det på detta vis: FBK, borta, då vi har nya tränare och bytt taktik. Där fick vi två poäng i en match där jag räknade med 0 poäng. Sedan tar vi en poäng nu. Jag hade förhoppningar på att vi skulle ta en trea antingen mot Örebro eller mot LHC.

Nu har vi ändå 3 poäng på dessa 3 matcher. Godkänt tycker jag.
Kommentera