1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481543 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1710868

Sv: MoDo - Linköping, MÅNDAG 16 NOVEMBER 19:00
Monno: Adam har sina akilleshälar. Bl a höga skott mot kryssen och sidoförflyttningar. Bl a ena målet mot FBK , när det blir en snabb sidoförflyttning så orkar han inte hålla upp överkroppen utan ramlar. Studera han på denna punkt så tror jag du håller med mig, men det kanske blev för många gravöl i restaurangen ;-) Linus hade samma problem men tränade upp styrkan i bål/ rygg muskekaturen.
Någon som ska se HV matchen live?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Linköping, MÅNDAG 16 NOVEMBER 19:00
Sven Tuta: Svedberg hade väl samma problem under bägge sina säsonger här. Det var först när han fått upp styrkan som han gick till Brynäs och gjorde succé.

Per Hägglund på sagobladet svingar åt olika håll och det är nya grejor varje gång. Alltifrån att Reideborn håller till att vi snarast behöver en ny målvakt. Nu ska vi lägga ned säsongen, vilket jag tycker är fullständigt vansinne. Vi måste - i alla fall internt - sätta upp mål att jobba efter. Att bara flummigt köra en match i taget tror jag inte är motiverande i längden.
Sedan kan man iofs kommunicera vad som helst till murvlarna för att hålla dem lugna.
Kommentera

Sv: MoDo - Linköping, MÅNDAG 16 NOVEMBER 19:00
Sven Tuta: Säger inte emot att han har en tendens att falla framåt. Jag menar att han ändå inte räddat om han så vore spikrak. :-)
Med tillägg att jag inte sett reprisen ännu. :-)
Kommentera