1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1710891

Sv: MoDo - Linköping, MÅNDAG 16 NOVEMBER 19:00
J F K: Dock klandrar jag snarare hans tidigare tränare än Olofsson själv. Jag tycker att Modo varit usla på att utbilda spelarna de senaste åren. Jag har skrivit att jag tycker att man är glada bara juniorlagen vinner, men man ställer inte krav på spelarna att de följer givna riktlinjer och är disciplinerade.

Exempelvis tillåts vissa spelare gång på gång ta korkade utvisningar, men man ser mellan fingrarna på det. Modo brukar alltid ha flest utvisningsminuter och det speglar den brist på disciplin som råder. Ett annat exempel är spelare som skiter fullständigt i riktlinjerna, men så länge man gör mål och poäng så är det ok. Då gör det inte så mycket om man inte följer det man tränat på i form av försvarsspel, uppspel eller PP. Själv ser jag MYCKET hellre att juniorerna kortsiktigt skiter i resultaten, men istället kräver disciplin om det så kostar en massa poäng och att någon ledande spelare lämnar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Linköping, MÅNDAG 16 NOVEMBER 19:00
J F K: Det här är ett stort jävla skämt,Thomas tacklar Roe i ganska låg fart men precis efter han tacklade så satte han upp armbågen.Helt galet om det blir en avstängning.
Kommentera